Så englene synger

Forestil dig et kirkens rum invaderet af babyer, og unge kvinder. Hvordan lyder der? Forestil dig så, at der er helt ro. Og så begynder et orgel at spille ”Sov sødt, barnlille” og en række kvindestemmer falder ind.

Sov sødt, barnlille!

Lig rolig og stille,

så sødelig sov

som fuglen i skov,

som blomsterne blunde i enge!

Gud Fader har sagt:

Stå, engle, på vagt,

hvor mine de små er i senge!

Vi er til babysalmesang i Åstrup Kirke. Og det er nu ikke fordi de små sover. De pludrer lystigt med.  Men der er ingen skrig, klynken eller frustrerede mødre, der traver frem og tilbage i et forsøg på at berolige deres baby. Salmerne og kirkerummets ro smitter af på både børn og mødre, og babyerne ser ud til at nyde musikken og deres mors stemme. Nogle sidder roligt på mors trygge arm, mens andre møfler rundt imellem hinanden i et patchwork-tæppe af sparkedragter.

Næste hold har opstart tirsdag den 12. september, og du kan kontakte Joan Ravn (tlf. 24268479) for tilmelding.

Søndag den 15. september kl. 14.30[mere]

Konfirmandindskrivning tirsdag d. 10. september kl. 19.00 i Åstrup Kirke[mere]